Kvalitet & Miljö

Att arbeta med kvalitets- och miljöfrågor är för oss på CargoCare en självklarhet.

Att arbeta med kvalitets- och miljöfrågor är för oss på CargoCare en självklarhet. Vårt kvalitets- och miljöledningssystem är certifierat av Det Norske Veritas, och uppfyller kraven enligt ISO 9001:2015/ISO 14001:2015. Vi betraktar KM-systemet som ett effektivt hjälpmedel i vårt dagliga arbete, och det används även som ett verktyg för att styra och utveckla vår verksamhet.

– ISO 9001:2015/ ISO 14001:2015

Vi arbetar alltid för att bidra till minskad miljöbelastning, både internt och ute på vägarna.

Miljöhänsyn är en viktig aspekt när det gäller godstransporter. Vi arbetar alltid för att bidra till minskad miljöbelastning, både internt och ute på vägarna. Vi håller oss uppdaterade och är lyhörda för kunders miljökrav och önskemål och ser till att ha en aktuell miljösyn och dialog för att alltid göra vad vi kan för allas vår miljö.

Vi bryr oss om dig…

Vi bryr oss om miljön…

Vi bryr oss om transporter…

Konkreta kvalitetsmål i ständig rörelse framåt, hela vägen

Våra kvalitetsmål är konkreta, och vi arbetar fortlöpande med förbättringsinriktade åtgärder t.ex. genom regelbundna marknadsundersökningar. Vi har dessutom väldigt få skador och förseningar i våra transporter, vilket vi ser som ett bevis på att vår kvalitetssäkring fungerar i praktiken.

Skicka ett mejl

Skicka ett meddelande
om ni representerar ett företag

Ring oss

Ring oss så hittar vi en lösning

Offertförfrågan

Kontakta oss så återkommer vi

Vi är specialister på skandinaviska och internationella transporter via land, sjö och flyg.