Flygfrakt

Flygfrakt är ett perfekt alternativ när du ska frakta något i expressfart. Med flygfrakt har du möjlighet att frakta allt från storskaliga projekt till expressleveranser, kurirpaket och mindre styckegods. Med vårt stora nätverk och våra flexibla produkter tar vi din flygfrakt från punkt A till punkt B på ett snabbt, konkurrenskraftigt och kvalitativt vis. Vi har funnits i branschen i över 30 år, genomfört över 49 000 projekt och levererat till och från Sverige i över 100 olika länder. Med oss placeras du överst och får en miljösäkrad försändelse av ISO 14001 och De Norske Veritas. Utöver flygfrakt hjälper vi även dig med allt från förordningar, fraktregler, tullregler och förenklingar samt andra viktiga dokument som behövs för handel inom och utanför EU. Vi hjälper dig med alla typer av gods och transporter och kan kombinera din flygfrakt med vägtransporter och sjöfrakt. Vi har dessutom effektiva transportsystem som hjälper dig att ha koll på dina flygfrakter och uppdaterar dig ständigt med tydlig och klar kommunikation.

Flexibel flygfrakt

 Vi skräddarsyr transportlösningar efter dina önskemål och behov.

Personlig service

Vi finns här för dig dygnet runt på email och telefon.

När tiden är avgörande

Den snabbaste lösningen för tidskänsliga transporter.

Global täckning

Med vårt globala nätverk kan vi transportera  varor och gods över hela världen.

Flexibel och effektiv flygfrakt med en partner som bryr sig

Vi på Cargo Care tillhandahåller skräddarsydda, kostnadseffektiva och flexibla flygfraktslösningar världen över för små och stora företag. Från mindre expressleveranser, kurirpaket och styckegods till storskaliga projekt. Med vårt världsomspännade nätverk och omfattande utbud av transportalternativ kan vi uppfylla dina individuella behov med tillförlitlighet och professionalism. Välj mellan transittider som sträcker sig från tidskritiska ärenden med snabba leveransmöjligheter till mer kostnadseffektiva transportalternativ och allt däremellan. Vi utvärderar din leverans i sin helhet och erbjuder alltid de bästa lösningarna för din flygtransport, hela vägen.   

 

We care, all the way.

Personlig service, från start till mål

Global närvaro, transporter över hela världen

Flexibla transportlösningar, efter dina behov

Kvalitet & miljö, i allt vi gör, hela vägen

Globalt nätverk, av kontakter och samarbetspartners

Heltäckande transporttjänster, via land, sjö och flyg

Vilken flygtransport passar dig? 

Oavsett om du prioriterar en snabb expressleverans eller en kostnadseffektiv flygtransport kan vi alltid möta dina önskemål. Vi erbjuder en rad mycket flexibla produkter med noggrant utvalda flygbolag som gör det möjligt att välja den leveranshastighet som passar bäst för din transport, både nationellt och internationellt. Med oss når dina leveranser sin destination snabbt, säkert och i perfekt skick.   

       

Transportföretag

Transportföretag

CargoCare är en av de största privatägda transportföretagen i Sverige som erbjuder effektiva fraktlösningar över hela...

Sammanfattning av året 2020

Sammanfattning av året 2020

För CargoCare har året 2020, precis som för de flesta företag, varit ett år av uppgångar, nedgångar, osäkerhet och...

Skicka ett mejl

Skicka ett meddelande
om ni representerar ett företag

Ring oss

Ring oss så hittar vi en lösning

Offertförfrågan

Kontakta oss så återkommer vi

Därför ska du välja en flygfrakt med partner som bryr sig, hela vägen.

Våra flygfraktexperter arbetar proaktivt, lyhört och integrerat med dig som kund från start till mål. Vi har alltid som målsättning att det ska vara lätt att frakta via oss, oavsett vilka utmaningar ni kan tänkas ha. Vi sitter redo att hjälpa dig dygnet runt, hela året om. Låt oss ta hand om din transport så kan du lägga din dyrbara tid på annat. 

Är du ute efter ett snabbt och tryggt alternativ?

Vi är specialister på skandinaviska och internationella transporter via land, sjö och flyg.