Flygfrakt

Optimal flygfrakt med en partner som bryr sig, hela vägen. Låt oss ta fram en skräddarsydd lösning som passar alla dina behov.

CargoCare är experter på flygfrakt!

Flygfrakt är ett perfekt alternativ när du ska frakta något i expressfart. Med flygfrakt har du möjlighet att frakta allt från storskaliga projekt till expressleveranser, kurirpaket och mindre styckegods. Med vårt stora nätverk och våra flexibla produkter tar vi din flygfrakt från punkt A till punkt B på ett snabbt, konkurrenskraftigt och kvalitativt vis.

Vi har funnits i branschen i över 30 år, genomfört över 49 000 projekt och levererat till och från Sverige i över 100 olika länder. Med oss placeras du överst och får en miljösäkrad försändelse av ISO 14001 och De Norske Veritas. Utöver flygfrakt hjälper vi även dig med allt från förordningar, fraktregler, tullregler och förenklingar samt andra viktiga dokument som behövs för handel inom och utanför EU.

Vi hjälper dig med alla typer av gods och transporter och kan kombinera din flygfrakt med vägtransporter och sjöfrakt. Vi har dessutom effektiva transportsystem som hjälper dig att ha koll på dina flygfrakter och uppdaterar dig ständigt med tydlig och klar kommunikation.

 

Flexibel och effektiv flygfrakt

Vi på Cargo Care tillhandahåller skräddarsydda, kostnadseffektiva och flexibla flygfraktslösningar världen över för små och stora företag. Från mindre expressleveranser, kurirpaket och styckegods till storskaliga projekt. Med vårt världsomspännade nätverk och omfattande utbud av transportalternativ kan vi uppfylla dina individuella behov med tillförlitlighet och professionalism.

Välj mellan transittider som sträcker sig från tidskritiska ärenden med snabba leveransmöjligheter till mer kostnadseffektiva transportalternativ och allt däremellan. Vi utvärderar din leverans i sin helhet och erbjuder alltid de bästa lösningarna för din flygtransport, hela vägen. 

Vilken flygtransport passar dig?

Oavsett om du prioriterar en snabb expressleverans eller en kostnadseffektiv flygtransport kan vi alltid möta dina önskemål. Vi erbjuder en rad mycket flexibla produkter med noggrant utvalda flygbolag som gör det möjligt att välja den leveranshastighet som passar bäst för din transport, både nationellt och internationellt. Med oss når dina leveranser sin destination snabbt, säkert och i perfekt skick.   

Boka din flygfrakt med en partner som bryr sig!

Våra flygfraktexperter arbetar proaktivt, lyhört och integrerat med dig som kund från start till mål. Vi har alltid som målsättning att det ska vara lätt att frakta via oss, oavsett vilka utmaningar ni kan tänkas ha. Vi sitter redo att hjälpa dig dygnet runt, hela året om. Låt oss ta hand om din transport så kan du lägga din dyrbara tid på annat. 

Vanliga frågor (FAQ) om flygfrakt:

1. Vad är flygfrakt?

Flygfrakt innebär transport av varor och gods med flygplan. Det är en snabb och pålitlig metod som passar för expressleveranser, storskaliga projekt och andra situationer där snabb leverans är avgörande. Flygfrakt möjliggör globala leveranser med minimala transittider.

2. Vad kostar flygfrakt?

Kostnaden för flygfrakt varierar beroende på faktorer som vikt, volym, avstånd, brådska, säkerhetskrav och flygrutt. Det är bäst att kontakta oss med detaljer om ditt gods för att få exakt prissättning och information om kostnadspåverkande faktorer. Flygfrakt är oftast dyrare än vägfrakt och sjöfrakt. 

3. Hur effektivt är flygfrakt?

Flygfrakt är en mycket effektiv lösning för leveranser som kräver snabb och global täckning. Med korta transittider och hög säkerhetsstandard är flygfrakt idealisk för tidskänsliga varor och internationella försändelser. Valet mellan olika fraktmetoder bör dock övervägas noggrant med hänsyn till specifika krav och budget, eftersom flygfrakt ofta kan vara dyrare än andra alternativ, särskilt för stora eller tunga försändelser.

4. Varför ska jag välja CargoCare?

Med över 30 års erfarenhet har CargoCare framgångsrikt genomfört över 49 000 projekt och levererat gods till och från Sverige till över 100 länder. Vårt åtagande för miljösäkerhet återspeglas i ISO 14001 och De Norske Veritas-certifieringar. Utöver flygfrakt hjälper vi med förordningar, fraktregler, tullregler, förenklingar och andra väsentliga dokument för handel inom och utanför EU.

5. När ska jag välja flygfrakt?

Välj flygfrakt när snabb leverans och korta transittider är avgörande, särskilt för brådskande eller internationella försändelser. Flygfrakt passar bäst för lätta och värdefulla varor där hastighet prioriteras över fraktkostnader.

6. Kan jag kombinera flygfrakt med andra transportmedel, som väg- och sjöfrakt?

Ja, vi erbjuder flexibilitet i att kombinera flygfrakt med väg- och sjöfrakt. Våra effektiva transportsystem möjliggör spårning av din flygfrakt med kontinuerliga uppdateringar och tydlig kommunikation.

Flygfrakt på kastrup

Flexibel flygfrakt

Vi skräddarsyr transportlösningar efter dina önskemål och behov.

Personlig service

Vi finns här för dig dygnet runt på email och telefon.

När tiden är avgörade

Den snabbaste lösningen för tidskänsliga transporter.

Global täckning

Med vårt globala nätverk kan vi transportera  varor och gods över hela världen.

Lär dig mer om flygfrakt!

Information om tysk vägskatt och ETS

Information om tysk vägskatt och ETS

Information om tysk vägskatt och ETS Bäste kund, Vi vill informera er om ett par förändringar som kommer i den nära framtiden och som kommer att innebära kostnadsökningar på transporterna. TYSK VÄGSKATT (MAUT) Fr.o.m....

CargoCare kör daglig transport till och från UK

CargoCare kör daglig transport till och från UK

Sedan Mars 2021 har Cargocare utökat trafiken med 35 trailers som kör transporter till och från UK på daglig basis. En stor bidragande faktor till ökningen är anställningen av Robert Schuller som är ansvarig för UK. ...

Vad är och hur fungerar aktiv förädling?

Vad är och hur fungerar aktiv förädling?

Aktiv förädling har med förtullning att göra. Men vad är aktiv förädling egentligen, hur fungerar det och vilka krav finns på dig för att ditt företag ska kunna använda dig av aktiv förädling? Dessa frågor och fler...

Allt du behöver tänka på när du ska betala tull!

Allt du behöver tänka på när du ska betala tull!

När du importerar varor från andra länder kan du behöva betala tull. Men vad är tull, och tillkommer andra avgifter än bara förtullningen? Dessa frågor och fler får du svar på i den här artikeln. Att köpa varor från...

Beräkna tull på rätt sätt!

Beräkna tull på rätt sätt!

Att beräkna tull är i många fall ett måste, men hur går det till egentligen? Det svarar vi på i den här artikeln. 7 faktorer för att beräkna tull i Sverige Klassificera varan. Räkna fram tullvärdet. Ta reda på vilket...

Införande av drivmedelstillägg 2022-03-07

Införande av drivmedelstillägg 2022-03-07

Krisen i Ukraina har fått stor effekt på redan stigande drivmedelspriser, vilket ger en direkt spegling på transportbranschens kostnader. Vi är på historiska nivåer som medför extrema prisökningar både från åkerier,...

We care, all the way.

Personlig service, från start till mål

Global närvaro, transporter över hela världen

Globalt nätverk, av kontakter och samarbetspartners

Flexibla transportlösningar, efter dina behov

Kvalitet & miljö, i allt vi gör, hela vägen

Heltäckande transporttjänster, via land, sjö och flyg

Fler transporttjänster:

Vägtransport

Expressfrakt

Sjöfrakt

Tulltjänster

Specialtransport