Sjötransporter

Sjötransport är ett kostnadseffektivt och mycket tillgängligt fraktalternativ eftersom större delen av världen är täckt av hav och vattenvägar. Med sjötransporter kan du frakta allt från stora helcontainrar (FCL) eller dela containrar med andra (LCL). Sjötransport är ett av de äldsta transportalternativen och hel klart bland de billigaste, uppskattningsvis är en sjöfrakt 4-6 gånger billigare än flygfrakt. Samtidigt kan gods fraktas långa sträckor över havet, dock med en längre frakttid. Vi på CargoCare har lång erfarenhet av sjötransporter och funnits i branschen i över 30 år. Vi kan hjälpa dig med alla typer av gods och kombinerar allt mellan flyg, lastbil och båt för att ta din frakt hela vägen till destination på ett effektivt sätt. Utöver själva frakten hjälper vi dig med allt från fraktregler, tullhantering, förordningar, förenklingar och andra viktiga dokument som behövs för att kunna bedriva handel inom och utanför EU. Med oss som partner kan du känna dig säker och inkluderad, vi bryr oss hela vägen. Samtidigt har vi effektiva transportsystem som gör det möjligt att hela tiden ha koll på frakten och ständigt uppdaterar dig med tydlig och klar kommunikation. Genom att följa container numret så kan man se exakt var containern befinner sig på track trace

Flexibel sjöfrakt

Vi skräddarsyr transportlösningar efter dina önskemål och behov.

Personlig service

Vi finns här för dig dygnet runt på email och telefon.

FCL och LCL

Vi erbjuder hela containerlaster (FCL) och del i container (LCL)

Global täckning

Med vårt globala nätverk kan vi transportera varor och gods över hela världen.

Smidig och kostnadseffektiv sjötransport över hela världen

Letar du efter en smidig och kostnadseffektiv internationell transport med en partner som bryr sig? Då är vår sjöfrakttjänst precis vad du behöver. Med noggrant utvalda rederier och ett världsomspännande nätverk kan våra duktiga sjöfraktexperter alltid möta dina transportbehov. Vi erbjuder sjötransport med hel containerlast (FCL) samt stycke- och partigods (LCL).Via våra samarbetspartners kan vi dessutom ordna med samlastning av styckegodscontainers samt tillhandahålla distribution av dessa. Vi utvärderar dina leveransbehov i sin helhet och erbjuder alltid de bästa lösningarna för din sjötransport, hela vägen.     

We care, all the way.

Personlig service, från start till mål

Global närvaro, transporter över hela världen

Flexibla transportlösningar, efter dina behov

Kvalitet & miljö, i allt vi gör, hela vägen

Globalt nätverk, av kontakter och samarbetspartners

Heltäckande transporttjänster, via land, sjö och flyg

Vilken sjötransport passar dig?

Oavsett om du vill transportera mindre stycke- och partigods eller frakta större sändningar med hela containrar är vår prioritet att leverera din sjöfrakt säkert, i tid och inom budget.  

Vi erbjuder två olika fraktalternativ, FCL (Full Container Load) eller LCL (Less than container load). Kontakta oss så hittar vi den bästa lösningen för dig.  

Skicka ett mejl

Skicka ett meddelande
om ni representerar ett företag

Ring oss

Ring oss så hittar vi en lösning

Offertförfrågan

Kontakta oss så återkommer vi

Därför ska du välja en sjötransport med en partner som bryr sig, hela vägen

Våra sjöraktexperter arbetar proaktivt, lyhört och integrerat med dig som kund från start till mål. Vi har alltid som målsättning att det ska vara lätt att frakta via oss, oavsett vilka utmaningar ni kan tänkas ha. Vi sitter redo att hjälpa dig dygnet runt, hela året om. Låt oss ta hand om din transport så kan du lägga din dyrbara tid på annat. 

Är du ute efter ett snabbt och tryggt alternativ?

Vi är specialister på skandinaviska och internationella transporter via land, sjö och flyg.