Specialtransporter

Specialtransporter används när du behöver frakta något som inte ryms inom lagstadgade vikter och mått. Med specialtransporter kan du frakta allt från stora maskiner till långa och breda vindkraftverk. Vi kan hjälpa dig med allt som krävs för att ta din frakt ska ta sig från punk A till punkt B på bästa sätt. Under vissa omständigheter behöver specialtransporter även uppbackning från följebilar och transportledare, något som vi tillhandahåller. Vi på CargoCare har arbetat med spedition och logistiktjänster i över 30 år, under den här tiden har vi levererat varor i över 100 olika länder. Vi kan kombinera specialtransporter via båtar, lastbilar och flyg för att din specialfrakt ska ta sig fram till destinationen på bästa vis. Med oss som partner kan du räkna med hög service och inkludering, samtidigt har vi effektiva transportsystem som håller dig uppdaterad med tydlig och klar kommunikation om vart din frakt befinner sig. Utöver specialtransporter hjälper vi dig med alla typer av tullhantering, dispenser, förenklingar, förordningar och andra dokument som krävs för att kunna bedriva handel inom och utanför EU-området.

Flexibel frakt

Vi skräddarsyr transportlösningar efter dina önskemål och behov.

Personlig service

Vi finns här för dig dygnet runt på email och telefon.

Heltäckande specialtransport

Vi tar hand om alla typer av krävande och skrymmande varor och gods.

Global täckning

Med vårt globala nätverk kan vi transportera varor och gods över hela världen.

Optimal specialtransport med en partner som bryr sig 

Har du unika varor eller kanske en udda storlek på dina gods? Inga problem, vi tar hand om långa, breda, höga, tunga eller på annat sätt krävande transporter runt om i världen. Som ett komplement till våra egna trailers har vi ett brett kontaktnät över hela världen. Beroende på transportens storlek och vikt tar vi fram en passande transportlösning utifrån era önskemål. Vi kan dessutom kombinera väg, flyg och sjötransporter så att din leverans kommer ditt du vill. Med våra specialtransporter kan vi leverera det du behöver frakta, hela vägen, på ett snabbt, säkert och kostnadseffektivt sätt. 

We care, all the way.

Personlig service, från start till mål

Global närvaro, transporter över hela världen

Flexibla transportlösningar, efter dina behov

Kvalitet & miljö, i allt vi gör, hela vägen

Globalt nätverk, av kontakter och samarbetspartners

Heltäckande transporttjänster, via land, sjö och flyg

Vi tar hand om alla typer av skrymmande varor och gods

När det kommer till specialtransporter krävs ofta särskilda tillstånd från myndigheter av olika slag för att kunna genomföra ett projekt. Som alltid skräddarsyr vi helhetslösningar för din transport, hela vägen. Vi hjälper dig med alla dokument som exempelvis dispenser och olika typer av tillstånd. Vi ordnar dessutom med följebilar och vägtransportledare för att ditt uppdrag skall kunna genomföras.

Skicka ett mejl

Skicka ett meddelande
om ni representerar ett företag

Ring oss

Ring oss så hittar vi en lösning

Offertförfrågan

Kontakta oss så återkommer vi

Därför ska du välja en specialtransport med en partner som bryr sig

Våra specialtransport experter arbetar proaktivt, lyhört och integrerat med dig som kund från start till mål. Vi har alltid som målsättning att det ska vara lätt att frakta via oss, oavsett vilka utmaningar ni kan tänkas ha. Vi sitter redo att hjälpa dig dygnet runt, hela året om. Låt oss ta hand om din transport så kan du lägga din dyrbara tid på annat. 

Är du ute efter ett snabbt och tryggt alternativ?

Vi är specialister på skandinaviska och internationella transporter via land, sjö och flyg.