Vägtransporter

Vägtransport på ett optimalt vis med en partner som bryr sig. Låt oss ta fram en skräddarsydd lösning som passar dina behov.

Låt CargoCare ta hand om dina vägtransporter!

Vägtransporter fraktar pallgods, styckegods, partigods och hellaster effektivt med hjälp av lastbilar och trailers.

Vi har lång erfarenhet av vägtransporter och genomfört ett stort antal projekt och innehar mer än 120 stycken egna lastbilstrailers. Våra vägtransporter sträcker sig ut på den europeiska kontinenten och vi har fraktat varor till och från Sverige i över 100 olika länder. Vi är effektiva, lyhörda och innehar både miljöcertifikat ISO 14001 och kvalitetscertifikat ISO 9001 från de Norske Veritas.

Utöver vägtransporter uppdaterar vi oss ständigt inom nya transportregler, tullregler, förordningar och förenklingar för att hjälpa er med alla dokument för handel inom och utanför EU.

Med vårt breda nätverk och långa erfarenhet kan vi frakta alla olika typer av gods snabbt, effektivt och samtidigt vara flexibla med kombinerad sjö- och flygfrakt. Våra vägtransporter är mycket konkurrenskraftiga och vi sätter alltid dig som kund överst i alla lägen. Med våra transportsystem kan du hela tiden ha koll på vart din last befinner sig och vi uppdaterar dig kontinuerligt med en klar och tydlig kommunikation. Har du bråttom och behöver en snabb vägtransport? Läs mer på expresstransport.

 

Vägtransporter med en partner som bryr sig

Sedan 1990 har vi bedrivit vår verksamhet med tyngdpunkt på flexibel, pålitlig och kostnadseffektiv lastbilstransport inom Västeuropa. Vår flotta består av ett stort antal fullt utrustade trailers för bästa möjliga transport av dina gods, oavsett om du vill transportera styckegods, partisändningar eller fulla trailers. Välj mellan ledtider som är anpassade för tidskritiska ärenden med snabba leveransmöjligheter till mer kostnadseffektiva transportalternativ.

Vi utvärderar dina leveransbehov i sin helhet och erbjuder alltid de bästa lösningarna för din transport, hela vägen.

 

Konkurrenskraftig vägtransport med vår egen trailerflotta.

Tack vare vårt breda nätverk och kontrollen över våra egna trailers kan vi erbjuda flexibla och mycket konkurrenskraftiga transporter över hela Europa. Vår mångsidiga flotta kan tillhandahålla vägtransport för allt från regelbunda styckegodsflöden till stora maskiner och skrymmande gods. Vi kan dessutom kombinera transport mellan land, sjö och flyg för att ta dina gods från dörr-till-dörr.

Vanliga frågor om vägtransport:

Vilka områden i Europa täcker era vägtransporttjänster?

Vår vägtransport omfattar hela den europeiska kontinenten. Vi har omfattande erfarenhet av att transportera varor till och från olika länder inom Europa.

Vad utmärker CargoCares vägtransport och hur kan de gynna min verksamhet?

CargoCare är din pålitliga partner för effektiv vägtransport av pallgods, styckegods, partigods och hellaster. Med över 30 års erfarenhet och en modern flotta av egna lastbilstrailers sträcker sig våra konkurrenskraftiga och flexibla lösningar över hela den europeiska kontinenten.

Hur skiljer sig era vägtransporter och flotta från andra på marknaden?

Vår specialitet ligger i en flexibel, pålitlig och kostnadseffektiv lastbilstransport inom Europa. CargoCare erbjuder skräddarsydda lösningar för styckegods, partisändningar och fulla trailers, allt för att möta dina leveransbehov på bästa sätt.

Vilka certifikat och ackrediteringar har CargoCare och vad innebär de för mig som kund?

CargoCare innehar ISO 14001-miljöcertifikat och ISO 9001-kvalitetscertifikat från de Norske Veritas, vilket säkerställer hög miljöstandard och kvalitet i våra tjänster till förmån för våra kunder.

Vad innebär ”expressfrakt” hos CargoCare?

Med vårt expressalternativ säkerställer CargoCare snabba leveranser för tidskritiska ärenden. Utforska expresstransport för att få en klar översikt över hur vi kan hjälpa dig vid brådskande leveransbehov.

Hur anpassar ni lösningar för varje transport?

Vi utvärderar dina leveransbehov grundligt och erbjuder skräddarsydda lösningar som sträcker sig från snabba leveransmöjligheter för tidskritiska ärenden till kostnadseffektiva alternativ, allt för att säkerställa att du får den bästa möjliga transporten.

Vilka typer av gods kan jag transportera med er?

Vår omfattande trailerflotta är specialiserad på att transportera allt från styckegods till stora maskiner och skrymmande gods. Med säkerhetsprotokoll och spårningssystem säkerställer CargoCare att varje transport är trygg och säker från start till mål.

Lastbilstransport på avstånd

Flexibel vägtransport

Vi skräddarsyr transportlösningar efter dina önskemål och behov.

Personlig service

Vi finns här för dig dygnet runt på email och telefon.

Egna trailers

Med vår mångsidiga flotta kan vi erbjuda konkurrenskraftiga transporter.

Global täckning

Med vårt globala nätverk kan vi transportera  varor och gods över hela världen.

Läs mer om vägtransporter!

Information om tysk vägskatt och ETS

Information om tysk vägskatt och ETS

Information om tysk vägskatt och ETS Bäste kund, Vi vill informera er om ett par förändringar som kommer i den nära framtiden och som kommer att innebära kostnadsökningar på transporterna. TYSK VÄGSKATT (MAUT) Fr.o.m....

CargoCare kör daglig transport till och från UK

CargoCare kör daglig transport till och från UK

Sedan Mars 2021 har Cargocare utökat trafiken med 35 trailers som kör transporter till och från UK på daglig basis. En stor bidragande faktor till ökningen är anställningen av Robert Schuller som är ansvarig för UK. ...

Vad är och hur fungerar aktiv förädling?

Vad är och hur fungerar aktiv förädling?

Aktiv förädling har med förtullning att göra. Men vad är aktiv förädling egentligen, hur fungerar det och vilka krav finns på dig för att ditt företag ska kunna använda dig av aktiv förädling? Dessa frågor och fler...

Allt du behöver tänka på när du ska betala tull!

Allt du behöver tänka på när du ska betala tull!

När du importerar varor från andra länder kan du behöva betala tull. Men vad är tull, och tillkommer andra avgifter än bara förtullningen? Dessa frågor och fler får du svar på i den här artikeln. Att köpa varor från...

Beräkna tull på rätt sätt!

Beräkna tull på rätt sätt!

Att beräkna tull är i många fall ett måste, men hur går det till egentligen? Det svarar vi på i den här artikeln. 7 faktorer för att beräkna tull i Sverige Klassificera varan. Räkna fram tullvärdet. Ta reda på vilket...

Införande av drivmedelstillägg 2022-03-07

Införande av drivmedelstillägg 2022-03-07

Krisen i Ukraina har fått stor effekt på redan stigande drivmedelspriser, vilket ger en direkt spegling på transportbranschens kostnader. Vi är på historiska nivåer som medför extrema prisökningar både från åkerier,...

We care, all the way.

Personlig service, från start till mål

Global närvaro, transporter över hela världen

Globalt nätverk, av kontakter och samarbetspartners

Flexibla transportlösningar, efter dina behov

Kvalitet & miljö, i allt vi gör, hela vägen

Heltäckande transporttjänster, via land, sjö och flyg

Fler transporttjänster:

Expressfrakt

Flygfrakt

Sjöfrakt

Tulltjänster

Specialtransport